top of page
Zoeken

ZO BEREIDT U UW VERHUIZING OPTIMAAL VOOR

Bijgewerkt op: 6 sep. 2021


Praktische tips voor een geslaagde verhuizing

Ziet u ook op tegen alle rompslomp die een verhuizing met zich meebrengt? Dan bent u zeker niet alleen. Maar geen nood, want met een goede voorbereiding doet u al bijna het halve werk. In deze blog geven we u een aantal gebruiksklare tips die uw verhuizing gegarandeerd een pak vlotter doen verlopen.


Ga gestructureerd te werk

Een goed overzicht van alle zaken die u moet verhuizen is een must. Daarom is het goed als u per kamer al uw bezittingen in stevige kartonnen verhuisdozen laadt. Maak daarna een inventaris op van alle kartonnen dozen met hun inhoud. Ook daarbij werkt u per kamer. Nummer de dozen en zorg dat het voor de verhuizers snel duidelijk is wat de bestemming is van de dozen in uw nieuwe woning. Beschikt u niet over voldoende stevige dozen? Steek dan even uw licht op bij de verhuisfirma. Die kan u verder helpen met geschikte verhuisdozen. Overlaad de dozen niet. Zorg dan ook dat de dozen niet zwaarder wegen dan 20 kilogram. Hoe zwaarder de inhoud, hoe minder vol u de dozen laadt. Vul de dozen sowieso nooit volledig. Zo blijft er voldoende ruimte om ze stevig af te sluiten met tape.

Breekbare voorwerpen verhuizen


Ook breekbare zaken verpakt u maar beter in dozen. Daarvoor zijn er aparte serviesdozen beschikbaar. Die beschermen uw fragiele huisraad nog beter tegen schokken. Wikkel alle glazen, kopjes, borden en andere breekbare zaken in kleren en handdoeken. Zet ook hier de zwaarste spullen onderaan en vermeld op de dozen dat er breekbaar materiaal in zit.

Huur een professionele verhuizer in


Wilt u zeker zijn dat uw verhuizing in de beste omstandigheden gebeurt? Schakel dan een professionele verhuisfirma zoals Vrancken in. Onze professionele medewerkers garanderen u een feilloze verhuizing die efficiënt wordt uitgevoerd. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.


156 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

HANDIGE NIEUWE OPSLAGRUIMTE IN HASSELT

Veilig uw spullen ondergebracht bij Vrancken Staat er een verhuizing voor de deur en weet u even geen raad met al uw spullen? Of heeft u niet voldoende plaats om alles op te bergen? Misschien heeft u

VEILIG VERHUIZEN IN CORONATIJD

Vrancken Verhuizingen in Hasselt regelt uw verhuizing hygiënisch en veilig In de huidige coronacrisis mogen tijdelijk veel dingen niet en komen behoorlijk wat zaken op losse schroeven te staan. Maar h

Comments


bottom of page