top of page
Zoeken

VEILIG VERHUIZEN IN CORONATIJD

Bijgewerkt op: 6 sep. 2021


Vrancken Verhuizingen in Hasselt regelt uw verhuizing hygiënisch en veilig

In de huidige coronacrisis mogen tijdelijk veel dingen niet en komen behoorlijk wat zaken op losse schroeven te staan. Maar hoe zit dat eigenlijk met verhuizingen? U kunt gerust zijn: uw verhuizing in België kan nog steeds plaatsvinden. Door de nu geldende gezondheidsmaatregelen na te leven, kan er wel veilig verhuisd worden. U kunt dan ook nog steeds een offerte aanvragen. Soms betekent dit dat er voorafgaand aan de offerte geen huisbezoek kan plaatsvinden, maar dat er contact gelegd wordt door te (video)bellen of te mailen. Een aantal internationale verhuizingen kunnen niet doorgaan indien er sprake is van een lockdown in ons eigen land of het betreffende land. Verder is het verstandig de verhuizing niet door te laten gaan en even uit te stellen bij gezondheidsklachten die wijzen op een mogelijke besmetting met het coronavirus.



Op gepaste afstand van elkaar verhuizen

Vanzelfsprekend geldt de anderhalvemetermaatregel ook bij verhuizingen. De inzet van een professioneel verhuisbedrijf zoals Verhuizingen Vrancken kan de oplossing zijn voor een veilige verhuizing. Waar u bij het verhuizen met familie of vrienden elkaar snel voor de voeten loopt, voorkomt u dergelijke problemen wanneer u een professionele verhuisfirma inschakelt. De goed getrainde verhuizers weten in deze tijden als geen ander hoe uw verhuizing het beste veilig kan worden uitgevoerd, zodat iedereen zo min mogelijk risico loopt.

Extra maatregelen tijdens de coronacrisis

We weten allemaal dat hygiëne een grote rol speelt tijdens de coronapandemie. Naast het regelmatig wassen van de handen en het gebruik van wegwerphandschoenen is het verder nodig om alles goed in pakken, zodat zowel uw spullen als de verhuizers extra worden beschermd. Het meerijden in de verhuiswagen is momenteel niet toegestaan, dus regel bijtijds zelf het vervoer naar uw nieuwe woning. Wilt u graag meer info over een veilige verhuizing in coronatijd, neem dan gerust contact met ons op. Ook om een offerte aan te vragen of meteen een afspraak in te plannen!

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

HANDIGE NIEUWE OPSLAGRUIMTE IN HASSELT

Veilig uw spullen ondergebracht bij Vrancken Staat er een verhuizing voor de deur en weet u even geen raad met al uw spullen? Of heeft u niet voldoende plaats om alles op te bergen? Misschien heeft u

ZO BEREIDT U UW VERHUIZING OPTIMAAL VOOR

Praktische tips voor een geslaagde verhuizing Ziet u ook op tegen alle rompslomp die een verhuizing met zich meebrengt? Dan bent u zeker niet alleen. Maar geen nood, want met een goede voorbereiding d

bottom of page