top of page

Een verhuis in Limburg?

Zo geregeld met Verhuizingen Vrancken uit Hasselt!

VERHUIZINGEN

Een verhuizing op de planning? Dan biedt ons verhuisbedrijf u graag de beste service. Al duizenden klanten hebben wij door hun verhuisdag geholpen door het hoofd koel, de service hoog en meubels intact te houden.

UW VERHUIS IN GOEDE HANDEN

Waarom alles zelf doen als het makkelijker, veiliger en voordelig kan met een professioneel verhuisbedrijf als Verhuizingen Vrancken? We schikken ons flexibel naar uw wensen en naar de helpende handen die u kunt gebruiken voor uw verhuis. Hoe meer u zelf doet, hoe lager de verhuiskost. Lees alvast enkele verhuistips!


ALLES ONDER ÉÉN DAK VOOR UW VERHUIZING

Ook als u alleen een chauffeurverhuizer nodig hebt, merkt u al gauw dat zijn professionele aanpak uw verhuis een pak sneller doet verlopen. In plaats van ’s avonds laat tussen half uitgepakte verhuisdozen te zitten, hebt u veel sneller alles op orde in uw nieuwe woonst. Kiest u voor een ‘door-to-door’ verhuizing, dan komen onze professionele verhuizers bij u over de vloer om alles bij u in te pakken, te verhuizen en weer uit te pakken op de nieuwe bestemming.

Verhuizen met Verhuizingen Vrancken?
Contacteer ons meteen voor een offerte aan een onweerstaanbare prijs!

ANDERE LEVERINGS- EN VERHUISDIENSTEN

Voor alles dat bij uw verhuis komt kijken, kunt u bij ons terecht. Zo beschikken we over al het nodige professionele verhuismateriaal. Denk maar aan verhuisdozen, inpakpapier, verhuisdekens, inpakfolie, matrashoezen en meer. Verder beschikken we over de nodige meubelliften en verhuiswagens, ongeacht het gewicht van uw te verhuizen spullen. Een succesvolle verhuis start bij Verhuizingen Vrancken. Onze expertise eindigt niet bij verhuizen, ook al uw transport en vervoer leiden wij in goede banen. Zelfs voor leveringen van pakjes en enveloppen kunt u bij ons terecht.


MEUBELBOX HUREN

Een betrouwbare opslagruimte nodig? Ook daar kunnen we u aan helpen. U kunt uw inboedels en archieven kwijt in onze meubelboxen in Hasselt en Tongeren. In onze magazijnen beschikt u over beveiligde, droge opslagruimtes van 20m³ die u per maand kunt huren.

EEN BETROUWBAAR VERHUISBEDRIJF IN HASSELT?

Reken op Verhuizingen Vrancken voor al uw verhuizingen, vervoer, transport en meubelbewaring.

Heeft u verhuisplannen? Bereken HIER de prijs voor uw verhuis

bottom of page