Verhuisfirma Vrancken in Hasselt is thuis in verhuis!

De geschiedenis van verhuisfirma Vrancken in Hasselt gaat terug tot 1948. De broers Armand en Jean Vrancken richtten toen samen een verhuisfirma op. Nauwelijks 6 jaar later zette Armand alleen de verhuis- en transportactiviteiten verder, terwijl Jean zich toelegde op de verhuur van feestmateriaal.

In 1950 stapte Lucien, de zoon van Armand Vrancken, mee in de zaak en werd de bloeiende verhuisfirma verder uitgebouwd. Gaandeweg nam ook het belang van de vervoersactiviteiten toe.

Een recente, markante gebeurtenis in de geschiedenis van het bedrijf is de toetreding van Luciens zoon Steven, in 1996. De Vranckens hebben een passie voor verhuizen. Het is Steven die momenteel de zaak runt, terwijl vader Lucien een oogje in het zeil houdt en af en toe nog meehelpt bij de verhuis- en vervoersopdrachten!

Een onberispelijke service in verhuis

Naast een groeiende expertise in verhuizen, is in al die jaren ook het gamma verhuisdiensten van verhuisfirma Vrancken gestaag uitgebreid. De verhuizingen, voor zowel particulieren als bedrijven, blijven een groot deel van onze activiteiten uitmaken. Daarnaast verzorgen we veel transport en verhuisvervoer. Ook leveringen horen ondertussen bij onze diensten: zelfs een enveloppe wordt tijdig op de juiste bestemming gebracht!

Verhuisfirma Vrancken verzorgt tevens de handling van de goederen. Dit houdt in dat bepaalde goederen voor of na het transport gewogen of verpakt worden en van etiketten worden voorzien.

1001 verschillende faciliteiten van onze verhuisfirma

Het hele team van Verhuisfirma Vrancken staat in én buiten Hasselt tot uw dienst! Wij werken momenteel met een goed opgeleid en hoogst gemotiveerd team van 12 mensen. Uiteraard beschikt Verhuisfirma Vrancken als verhuisspecialist over het meest moderne en efficiënte materiaal om al uw verhuizingen en transporten vlekkeloos te laten verlopen. Daarnaast beschikken wij over 13 volledig uitgeruste voertuigen en een gigantisch warenhuis waar opslagplaatsen voor meubels en archieven te huur zijn.

Kan u wel wat verhuistips gebruiken? Of heeft u vragen rond het juiste verhuismateriaal? Aarzel niet om ons te contacteren.