Vrancken lanceert innovatief concept voor opslagruimte

06 augustus

Vrancken breidt uit en gaat van start met self storage in het Prinsenpark in Tongeren. Self storage is een flexibele oplossing op maat voor opslagruimte.

Uitbreiding in passiefbouw

Het Hasseltse verhuisbedrijf breidt de huidige vestiging uit met het oog op de start van de nieuwe dienst self storage. De nieuwe opslagruimte wordt volledig geconstrueerd volgens de eisen van passiefbouw. In de loop van 2015 zal de bouw gefinaliseerd worden om in mei 2015 operationeel van start te gaan met de self storage dienstverlening.

Flexibel concept op maat voor opslagruimte

Met self storage kan de klant flexibel en op maat opslagruimtes huren. De persoonlijke opslagruimte zal de klok rond en 7 dagen op 7 toegankelijk zijn. De veiligheid wordt gegarandeerd via toegangscontrole. De huurder kan zelf de grootte van de opslagruimte bepalen, gaande van 1 m² tot 25 m². Bovendien kan de opslagruimte al vanaf 1 dag gehuurd worden.

Compleet dienstenaanbod in verhuis

Vrancken, gevestigd in Hasselt, is een traditierijk familiebedrijf gespecialiseerd in verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Vrancken biedt naast verhuizingen ook alle inpakmateriaal, verhuisvervoer en leveringen.