Opslagruimte in Tongeren klaar voor volgende bouwfase

23 februari

De self storage in Tongeren van verhuisfirma Vrancken begint vorm te krijgen. Sinds vorige week is de skeletbouw voltooid, en deze week begint bouwfirma Gijbels aan de bekleding van het skelet.

Eerst wordt het dak geplaatst. Daarna kunnen de isolatiewerken van start gaan. De isolatieplaten zijn duurzaam, licht en drukvast, zodat het opslagmateriaal van klanten optimaal beschermd blijft in elke temperatuur.

2500m² opslagruimte

De werken lopen op schema, wat betekent dat de self storage-ruimte van Vrancken tegen mei beschikbaar zal zijn voor bedrijven en particulieren. Klanten kunnen een of meerdere units huren om daar al hun materiaal tijdelijk of permanent op te slaan. De self storage heeft een totaaloppervlakte van 2500m².

De units zullen continu toegankelijk zijn voor de huurder, en worden beveiligd door camerabewaking en een elektronisch controlesysteem.  

Verhuizingen Vrancken

Ondertussen blijft het team van verhuisfirma Vrancken druk bezig met zijn core business. Vrancken in Hasselt is steeds beschikbaar voor het in- en uitpakken en het transporteren van alle verhuismateriaal.